Boka

SEMESTERTID

Semestertid innebär många människor som är på resande fot.

På grund av den rådande situationen med Coronaviruset vill vi att alla ska känna sig trygga och det är viktigt att vi försöker minimera sociala kontakter.

Vi önskar att så många som möjligt väljer att inte följa med in i hotellet och vi sköter in- och utcheckning utomhus.

Vi har full förståelse att man, kanske speciellt vid första vistelsen, gärna vill se hur kissen kommer att bo. För er som gärna vill följa med in ber vi att ni begränsar antalet i sällskapet till en person och tänka på att hålla avstånd samt att vi pratar utomhus i största möjliga mån och inte stannar inomhus så länge.

Det kan komma att bli lite kö vissa datum som är populära bytesdagar, för att undvika stress om ni har en tid att passa, hör av er innan så kan vi boka ett klockslag utöver ordinarie tid för en smidig incheckning. Tack på förhand och varmt välkomna!

In- och utcheckning

Måndag-fredag
8.30-9.00 eller 18.30-19.00
Lördag, söndag och röda dagar
9.00-10.00 eller 18.00-18.30
(I vissa fall även andra tider enligt överenskommelse.)
Uppge vilken av tiderna ni kommer i samband med bokningen tack!

Betalningsvillkor

Vi tillämpar förskottsbetalning, efter din bokning erhåller du en faktura via mail. Senast 14 bankdagar innan vistelsen vill vi ha din betalning. Det är möjligt att betala via bankgiro eller Swish.
Vi hanterar inte kontanter.

Om du behöver avboka utgår en administrativ kostnad om 150 kr. Sker avbokningen senare än 14 dagar innan ankomst återbetalas ej inbetalat belopp.

Avbokas platsen pga av sjukdom hos katten återbetalas hela beloppet mot uppvisande av intyg från veterinär, endast den administrativa kostnaden utgår.

Viktigt vid bokning

Vid bokningstillfället ber vi dig skicka en bild på kattens/katternas vaccinationsintyg. Se till att bilden blir skarp och både namn och vaccinationsstämplar syns tydligt. På så sätt får vi  bekräftat att vaccinationen är korrekt innan vistelsen. Är vaccinationen inte korrekt vid incheckning så kan vi inte ta emot din katt som gäst.

I samband med din bokning ber vi dig att läsa igenom de fullständiga villkoren som gäller för inackorderingen. Du kommer att få skriva under att du tagit del av villkoren i samband med din incheckning

Bokning

Kontakta oss angående din bokningen.
Ring eller skicka sms på 070-577 95 57 eller maila oss på: info@kulanskatthotell.se
Messenger via Facebook går också alldeles utmärkt.

Om vi inte har möjlighet att svara så lämna gärna meddelande eller skicka ett sms så återkommer vi snarast.

Skicka meddelande