Boka

In- och utcheckning

Måndag-fredag
8.30-9.00 eller 18.30-19.00
Lördag, söndag och röda dagar
9.00-10.00 eller 18.00-18.30
(I vissa fall även andra tider enligt överenskommelse.)
Uppge vilken av tiderna ni kommer i samband med bokningen tack!

Betalningsvillkor

Vi tillämpar förskottsbetalning, efter din bokning erhåller du en faktura via mail. Senast 14 bankdagar innan vistelsen vill vi ha din betalning. Det är möjligt att betala via bankgiro eller Swish.
Vi hanterar inte kontanter.

Om du behöver avboka utgår en administrativ kostnad om 150 kr. Sker avbokningen senare än 14 dagar innan ankomst återbetalas ej inbetalat belopp.

Avbokas platsen pga av sjukdom hos katten återbetalas hela beloppet mot uppvisande av intyg från veterinär, endast den administrativa kostnaden utgår.

Viktigt vid bokning

Vid bokningstillfället ber vi dig skicka en bild på kattens/katternas vaccinationsintyg. Se till att bilden blir skarp och både namn och vaccinationsstämplar syns tydligt. På så sätt får vi  bekräftat att vaccinationen är korrekt innan vistelsen. Är vaccinationen inte korrekt vid incheckning så kan vi inte ta emot din katt som gäst.

I samband med din bokning ber vi dig att läsa igenom de fullständiga villkoren som gäller för inackorderingen. Du kommer att få skriva under att du tagit del av villkoren i samband med din incheckning

Bokning

Kontakta oss angående din bokningen.
Ring eller skicka sms på 070-577 95 57 eller maila oss på: info@kulanskatthotell.se
Messenger via Facebook går också alldeles utmärkt.

Om vi inte har möjlighet att svara så lämna gärna meddelande eller skicka ett sms så återkommer vi snarast.

Skicka meddelande