Omdömen

Rekommendation

Kulans Katthotell är verkligen ett femstjärnigt hotell.

Vilket toppenfint ställe Kulans Katthotell är för katter som ska ha semester från sin husse och matte.
Annica som driver stället, är mycket trevlig och varm person som verkligen brinner för att ge katterna den bästa upplevelsen under tiden som ägarna är bortresta.

Jag var där och hälsade på i samband med en kattföreläsning som Annica anordnat , och jag fick då möjlighet att besöka katthotellet.
Det var oerhört genomtänkt på alla sätt och vis, för att katterna ska ha det så “bäst” som möjligt under sin semestervistelse.

Alla kattens tretton behov är tillgodosedda, så som bland annat, smarta gömställen, mysiga utrymmen där katten kan ligga och spana ifrån, klättermöjligheter, olika höjder på flera hyllplan, så att hela utrymmet kan användas av katten, väldigt rent och fräscht, och stilfullt med inredningen, samtidigt som materialvalet tar hänsyn till att det är lättvättat och väldigt hygieniskt.
Stora fina rastgårdar med lantlig och vacker utsikt.

Hade jag bott i närheten hade jag gärna bokat en plats för min egen katt Hjärtrud, när det är dags för semester.

Rekommenderas varmt Smile
Kattbeteenderådgivare/Författare/Föreläsare
Susanne Hellman Holmström

Omdömen och recensioner från några av våra gäster

genomtänkt

Vi är mycket nöjda med Kulans Katthotell där våra två katter trivs bra. Allt från bokning, kommunikation och lokaler är mycket genomtänkt och vi känner oss mycket trygga med ha våra katter där när vi åker på semester. Trevligt bemötande och snabb respons när vi hör av oss. Så skönt att detta
katthotell finns i Östergötland! 
Tilde Fredin
29 december 2020

Öppen famn

Världens bästa katthotell!!
Har från första mötet med Annica känt mig fullkomligt trygg med att lämna mina grabbar till henne, hon är som en öppen famn för våra katter Det är nu en självklarhet att de får bo på Kulans varje gång vi åker bort. Vi får alltid fina bilder och uppdateringar om hur de har det och vad de gör Vi vet att de är på semester hos Annica
Malin Edström
30 maj 2020

Lugn och trygg

Lämnade min katt för en veckas vistelse.
Uppdateringar om hur det gick under tiden hon var där gjorde att jag kände mig lugn. Rent, fräscht och trevligt bemötande både på mail inför besöket och när vi var där.
Hämtade hem en lugn och trygg katt.
rekommenderas varmt. Måste vi lämna henne igen så blir det garanterat på samma ställe!
Lina Sjöblom
9 februari 2020


fina rum

Ligger jättevackert och fina rum och stora
uterum. Rent och fräscht. Ägaren Annica var lugn och gillar verkligen sitt jobb med katterna. Känns tryggt lämna sin älskling där.
Lola Landberg
22 januari 2020

proffsig omvårdnad

Ett katthotell där katten får proffsig omvårdnad och vi som kattägare hela tiden får uppdateringar hur katten mår. Bästa bästa katthotellet och Annica
Maria Jacobsson
16 januari 2020


100%

Bättre ställe för sin pälskling går inte att få.
Annica är till 100% rätt person på rätt plats. Skötte om vår oroliga lilla skatt med säker hand och lugnade hispiga ägare på köpet Värt varenda krona!
Malin Andersson
10 januari 2020

Ompysslade

Väldigt fint boende för våra katter! Utmärkt ompysslade under sin vistelse! Rekommenderas varmt när pälsklingen behöver bo på hotell
Eva Martins
6 januari 2020

lugna och balanserade

Personligt, trevligt och proffsigt bemötande! Katterna är lugna och balanserade när jag hämtar dem. 
Pernilla Rask
25 oktober 2019


5 stjärnor

Så bra!
Bättre än så här blir det inte.
 
Karin Tarland
20 oktober 2019

rekommenderas varmt

Tryggheten att lämna våra katter hos Kulans Katthotell är fantastisk. Man får alltid bra uppdateringar och ser att de trivs bra. Rekommenderas varmt!
Maria Christensen
9 augusti 2019

rent och snyggt

Jag känner mig trygg när jag lämnar våra kissar hos Annica. Rent och snyggt och mycket kärlek.
Birgitta Kåhre
7 augusti 2019

rena lyxhotellet

Såååå fint. Man kan inte lämna sin katt på ett bättre place ❤️❤️
Rena lyxhotellet. Kunde lika gärna vara för människor  
Christina Jansson Lagerqvist
30 augusti 2019

På Kulans katthotell ser de varje katt som en egen individ. De ser också till att matte och husse kan titta till sina kissar genom att se på foton som tas regelbundet. Här älskar man katter och vill verkligen att de ska få en så bra tid som möjligt. Det är rent och fint. Dennis och Maia tackar för sig.
Susanna Gabrielsson
28 mars 2019
Genuin kattkunskap och deluxe klass på hotellet. Känns såååå tryggt att lämna Mirre och Musse här. Hämtade idag hem två små glada kattgossar som just nu har fullt upp med att jaga varandra i trädgården! Tack för en toppenvistelse!
Karin Lindgren
12 maj 2019
Fantastiskt bra! Rena, fräscha och genomtänkta rum åt gästerna. Många platser på olika nivåer och möjlighet för katterna att själva välja om de vill vara ute/inne eller uppe/nere. Leksaker och klösplatser. Katterna hade det toppen och jag som ägare kände mig helt trygg. Väldigt smidigt att få kontakt vid behov, och som en extra bonus postades det helt fantastiska bilder dagligen på Facebook! Jag är otroligt imponerad och kan inte rekommendera Kulans nog, full pott! Tack så mycket för senast, på återseende.
Tindo Bissmark
16 juli 2019
Otroligt fint! Kändes som att min katt fick bo på ett lyxhotell. Kändes att ägaren månade om alla katter. Hon kunde alla katters namn fast det var fullbelagt! Toppen att få ett sms med uppdatering hur min katt hade kommit tillrätta efter ett dygn! Kunde även se honom på kort på fb!!!
Kommer absolut att låta min katt Ragnar få semestra här igen!
Agneta Alexandersson
5 augusti 2019
Kan varmt rekommendera Kulans Katthotell. Vi har lämnat våra älskade katter på hotellet flera gånger och har en ny hotellbokning i november. Det känns alltid tryggt och bra. Jättefina inne- och uterum och engagerade kattälskande hotellägare. Tack för all omtanke kring våra . Vi ses snart igen.
Måste tillägga ... att de återkommande uppdateringarna och de väldigt fina korten på kissarna uppskattas mycket .  
Stefan & Lotta Brandt
11 augusti 2019
Har idag lämnat min lilla katt och det kändes otroligt tryggt när jag åkte därifrån. Katter som vilade skönt och glada katter som lekte och ville komma fram och hälsa när ägarna av hotellet gick förbi är bästa betyget. Frågan är om Simba kommer vilja följa med hem igen om en vecka?
Anna Brimalm
7 augusti 2019  

återvänder varje sommar

Sååå fint bemötande! Våra katter trivs verkligen här, därför återvänder vi varje sommar trots att vi bor i Stockholm Karin Malmström
9 juli 2019

värme och professionalism

Alltid bemöts både tvåbenta och fyrbenta med värme och professionalism. Så härligt att kunna lämna bort sina älskade katter och veta att de får ha det så bra.
Inger Fredén
1 juli 2019

roligt med bilder

Annica tar så bra hand om Sally när vi är bortresta! Fräscht katthotell!
Roligt med bilder på gästerna.
Hillevi Andersson
20 februari 2019


Vilken fin och positiv upplevelse både vi tvåbenta och fyrbenta haft här hos Kulans Katthotell. Omtänksamhet och trygghet för oss alla. Att vi blir uppdaterade om hur det går och dessa helt underbara foton.
Tack Annica för de här dagarna ❤️
Jag vill varmt rekommendera Kulans Katthotell.
Kattis och Bosse. Luna och Alfie
16 december 2018
Helt fantastiskt engagerad " kattmamma" som uppdaterar oss om läget. Tar oxå superfina bilder o uppdaterar via fb. Fint o fräscht o superkoll på alla gäster o deras personlighet.
Kan varmt rekommenderas!
Linda Älåker
3 juli 2018
Jag kan varmt rekommendera Kulans. Det är ett katthotell av högsta klass med personal som verkligen bryr sig om din katt.
Tryggt, säkert och fräscht i lantlig miljö, med både inne och uterum för varje katt.
Vi återkommer gärna med våra två birmor!
Ann Rindestål
11 juni 2018
Allt funkade helt perfekt med Börje & Lisa  Stort TACK ....
Rekommenderas varmt!
Tommy Larsson
22 september 2018
Ett stort tack till fantastiska Annica för så fint omhändertagande av vår Zimba när vi var på semester. Det kändes lugnt och tryggt att som djurägare veta att vår kisse hade det jättebra. Roligt att få se bilder av kissarna! Rekommenderas varmt!
Kristina Fröjd
19 juli 2018
Ett helt underbart katthotell där Smilla fick en lyxtillvaro när jag själv var på solsemester.
Tack Annica!
Benita Sacklén
22 september 2018
Rekommenderas varmt! Mycket fint och fräscht katthotell med omtänksamma och trevliga ägare. Kände oss helt trygga att lämna vår Nelly här, och hon blev mycket väl omhändertagen. Härligt mottagande i lugn och ro både vid hämtning och lämning. Vi kommer gärna tillbaks! :)
Lotta Strandh
12 juni 2018
Tack bästa Annica för hjälpen med vår älskade Onix, du har gjort ett toppenjobb och han verkar trivts massor. Kommer absolut komma tillbaka och rekommenderar detta hotell för alla kattägare ❤️
Malin Nilsson
20 augusti 2018

Ett fantastiskt katthotell, vår katt skulle inte kunnat haft det bättre under den vecka som vi var bortresta. Tack Annica, du gör ett fantastiskt arbete
Annelie Johansson
2 september 2018


Man känner sig verkligen trygg med att lämna sin katt där! Fräscht och trevligt och väldigt fint engagemang! Högsta betyg!
Sofie Lagg
10 juni 2018
Fantastiskt ställe att lämna sina katter på. Hos Annica är de i tryggt förvar.
Emelie Jonsson
9 september 2018
Väldigt fint katthotell. Det kändes väldigt tryggt att lämna Mira och Siri där. De har haft det jättebra!
Åsa Anderson
10 juli 2018
Katterna har haft det fantastiskt fint och blivit mycket väl omhändertagna hos Annica! Vi kommer tillbaka i sommar!
Lisa Ågren
2 maj 2018
Ett superbra, supertrevligt och superfräscht katthotell! Här kan man känna sig 100% lugn när man lämnar sina kissar! Annica är helt suverän!
Linnéa Johansson
18 augusti 2018
Rekommenderar verkligen detta Katthotell, känns väldigt tryggt att lämna katterna här. Både vi och katterna blir väl omhändertagna, katterna trivs bra här med stora och fina rum, bra uterum och bra mat.
Ida Johansson
17 augusti 2018
Som kattägare känner jag mig helt trygg när Annica tar han om min baby och så fint som det är på rummen ⭐️ Särskilt stolt och glad blir man också när hon publicerar alla dessa vackra bilder på våra pälsklingar. Jag ger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Eva Svärdh
10 mars 2018
Vilket underbart bemötande! Vilket underbart omhändertagande av Smilla! Kan inte med ord beskriva vilket fantastiskt katthotell ni har byggt upp och startat! Fräscht och fint! Finns inget bättre!!!
Och...vi kommer definitivt tillbaka!!!
Tack Annica och Nico för att vi kunde slappna av och njuta av vår semestervecka!
Många kramar,
familjen Bergman i Motala
31 juli 201
Bästa Katthotellet ever! Våra gosedjur Yoshi & Simba stortrivdes hos Annica och hennes man! Kan verkligen rekommendera detta härliga katthotell och kommer alltid lämna mina gosedjur där när vi åker på semester, känns tryggt och bra i hjärtat!
Petra Johnsson
7 april 2018
Mycket fint och fräscht katthotell! Extra plus för uppdatering om kattens vistelse på sociala medier :)
Vanessa Ludwig
18 juni 2018