Rum / Priser

Guldkant på tillvaron

Guldkant på tillvaron - det tycker vi att alla katter ska ha på semestern!
På Kulans Katthotell erbjuder vi lugn och ro samt en vacker utsikt från både rum och uterum. Vi har valt att inreda med möjlighet till stimulans och kryddat med lite lyx. Sköna mjuka sovplatser, fin utsikt, service i toppklass och riktigt gott kvalitetsfoder ingår.
Vill du ta med kattens egen säng eller filt som luktar "hemma" så går det bra.
Förutom lek, kel och mys erbjuder vi möjlighet att klättra samt välja om man vill smygkika på grannen eller bara ligga i fönstret och spana. Utomhus kan man också klättra och spana, både på grannen och naturen utanför.
Vi har två typer av rum, superior och svit.

Superior

I våra superiorrum finns plats för 1-3 katter. Samtliga rum har fönster och utgång till privat uterum under tak. Det finns även flera sovplatser högt upp utan insyn.

Pris superior

1 katt 230 kr/påbörjad dag
2 katter 280 kr/påbörjad dag
3 katter 305 kr/påbörjad dag                                                                                             

 Pris gäller tom 2021-12-31

Svit

Sviterna har lite mera svängrum och större uterum. För dig som vill ge din katt det lilla extra, storvuxna raser eller för katten som ska stanna en lite längre period. Med plats för upp till 4 katter för dig som har en lite större familj.

Pris svit

1 katt 305 kr/påbörjad dag
2 katter 355 kr/påbörjad dag
3 katter 380 kr/påbörjad dag
4 katter 405 kr/påbörjad dag                                                                                                              

 Pris gäller tom 2021-12-31

In- och utcheckning

Måndag-fredag
8.30-9.00 eller 18.30-19.00
Lördag, söndag och röda dagar
9.00-10.00 eller 18.00-18.30
(I vissa fall även andra tider enligt överenskommelse.)
Uppge vilken av tiderna ni kommer i samband med bokningen tack!

Semestertid innebär många människor som är på resande fot.

På grund av den rådande situationen med Coronaviruset vill vi att alla ska känna sig trygga och det är viktigt att vi försöker minimera sociala kontakter.

Vi önskar att så många som möjligt väljer att inte följa med in i hotellet och vi sköter in- och utcheckning utomhus.

Vi har full förståelse att man, kanske speciellt vid första vistelsen, gärna vill se hur kissen kommer att bo. För er som gärna vill följa med in ber vi att ni begränsar antalet i sällskapet till en person och tänka på att hålla avstånd samt att vi pratar utomhus i största möjliga mån och inte stannar inomhus så länge.

Det kan komma att bli lite kö vissa datum som är populära bytesdagar, för att undvika stress om ni har en tid att passa, hör av er innan så kan vi boka ett klockslag utöver ordinarie tid för en smidig incheckning. Tack på förhand och varmt välkomna!

Alltid all inclusive

Vi  serverar Royal Canin torr- och våtfoder och har några olika sorter av livsstilsanpassat foder.
Det finns även ett varierat utbud av olika märken och smaker på andra våtfoder, sås eller gele, fisk, fågel eller kött för olika smaklökar. Lite kattgodis blir det också ibland.
Vill du ta med eget foder går det bra, dock utan prisavdrag. Kyl och frys finns.
För dig som har en katt med speciella behov, medicinering eller liknande, hör av dig till oss så får vi se vad vi kan hitta för lösning.

Mer om rummen

I nybyggda (2017) välanpassade lokaler erbjuder vi totalt 19 rum med plats för 2-4 katter. Samtliga rum fyller kraven från Jordbruksverket och alla rum har fönster och utgång till privata uterum under tak.
Mellan rummen har vi en kontaktyta av nät som gör att katten kan ha koll på sina grannar och vad som händer i lokalen. Detta möjliggör full kontroll för den som önskar, men även att våra gäster kan dra sig tillbaka till sin egen trygga privata plats.
Golvet är varmt och skönt då vi har golvvärme. Mekanisk till- och frånluft bidrar till bra luftcirkulation i lokalen.
Om du vill titta på vårt hotell innan vistelsen är du naturligtvis hjärtligt välkommen, men ring eller maila först så bestämmer vi en tid. Vi försöker att hålla så fasta rutiner som möjligt så att våra gäster har en lugn och harmonisk miljö.