Rum / Priser

Guldkant på tillvaron

Guldkant på tillvaron - det tycker vi att alla katter ska ha på semestern!
På Kulans Katthotell erbjuder vi lugn och ro samt en vacker utsikt från både rum och uterum. Vi har valt att inreda med möjlighet till stimulans och kryddat med lite lyx. Sköna mjuka sovplatser, fin utsikt, service i toppklass och riktigt gott kvalitetsfoder ingår.
Vill du ta med kattens egen säng eller filt som luktar "hemma" så går det bra.
Förutom lek, kel och mys erbjuder vi möjlighet att klättra samt välja om man vill smygkika på grannen eller bara ligga i fönstret och spana. Utomhus kan man också klättra och spana, både på grannen och naturen utanför.
Vi har två typer av rum, superior och svit.

Superior

I våra superiorrum finns plats för 1-3 katter. Samtliga rum har fönster och utgång till privat uterum under tak. Det finns även flera sovplatser högt upp utan insyn.

Pris superior

1 katt 230 kr/påbörjad dag
2 katter 280 kr/påbörjad dag
3 katter 305 kr/påbörjad dag                                                                                             

 Pris gäller tom 2020-12-31

Svit

Sviterna har lite mera svängrum och större uterum. För dig som vill ge din katt det lilla extra, storvuxna raser eller för katten som ska stanna en lite längre period. Med plats för upp till 4 katter för dig som har en lite större familj.

Pris svit

1 katt 305 kr/påbörjad dag
2 katter 355 kr/påbörjad dag
3 katter 380 kr/påbörjad dag
4 katter 405 kr/påbörjad dag                                                                                                              

 Pris gäller tom 2020-12-31

Alltid all inclusive

Vi  serverar Royal Canin torr- och våtfoder och har några olika sorter av livsstilsanpassat foder.
Det finns även ett varierat utbud av olika märken och smaker på andra våtfoder, sås eller gele, fisk, fågel eller kött för olika smaklökar. Lite kattgodis blir det också ibland.
Vill du ta med eget foder går det bra, dock utan prisavdrag. Kyl och frys finns.
För dig som har en katt med speciella behov, medicinering eller liknande, hör av dig till oss så får vi se vad vi kan hitta för lösning.

Mer om rummen

I nybyggda (2017) välanpassade lokaler erbjuder vi totalt 19 rum med plats för 2-4 katter. Samtliga rum fyller kraven från Jordbruksverket och alla rum har fönster och utgång till privata uterum under tak.
Mellan rummen har vi en kontaktyta av nät som gör att katten kan ha koll på sina grannar och vad som händer i lokalen. Detta möjliggör full kontroll för den som önskar, men även att våra gäster kan dra sig tillbaka till sin egen trygga privata plats.
Golvet är varmt och skönt då vi har golvvärme. Mekanisk till- och frånluft bidrar till bra luftcirkulation i lokalen.
Om du vill titta på vårt hotell innan vistelsen är du naturligtvis hjärtligt välkommen, men ring eller maila först så bestämmer vi en tid. Vi försöker att hålla så fasta rutiner som möjligt så att våra gäster har en lugn och harmonisk miljö.